Energie en balans

Hoe gaat het met jou?

  • Je 'to do lijst' is vol evenals je hoofd. Je moet veel van jezelf, Je wilt zelf weer keuzes kunnen maken

  • Je energie niveau is laag. Je bent al gestart met gezond eten, sporten, Toch wil het niet lukken je energielevel weer terug te krijgen.,

  • Je leven is op orde, maar er borrelt iets. Je vraagt je af wat zinvol is voor jezelf en hoe je hier bewust voor kunt kiezen.

  • Je hebt een leuke baan en alles loopt op rolletjes. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe wegen, en tegelijkertijd ook beducht voor valkuilen. Je overweegt stappen te zetten en wilt hierbij ondersteuning.

  • Je zelfvertrouwen staat onder druk, mede als gevolg van de superlatieven in social media. ‘Enorme persoonlijke drive, veel zelfkennis en een voortdurende drang om jezelf verder te ontwikkelen’ lijken de norm te zijn.. Je kunt wel een paar handvatten gebruiken om hierin staande in te blijven.

Herkenbaar? Ik kan je helpen weer je eigen weg te gaan. Energie en balans

Tijdens de individuele coaching begeleid ik je naar:

  • een rustig hoofd, je weet wat je wilt en dat geeft energie en plezier
  • leven in plaats van overleven; elke dag is weer anders en je weet hiermee om te gaan,. ook met de uitdagingen waarvoor je niet bewust hebt gekozen
  • je staat weer met beide voeten op de grond en bent weerbaar ten opzichte van jouw buitenwereld
  • concrete stappen hoe hier mee te starten en vol te houdenEnergie en balans

Coaching en loopbaanbegeleiding

Mijn coaching start met een eerste gesprek om elkaar te leren kennen: Hebben we een klik en is er vertrouwen in een goed en plezierig coachingstraject.

Daarna gaan we op zoek naar jouw belangrijkste vraag, Of misschien zijn dit er meer. Met deze vraag ga je aan de slag, zodat je ook een concreet resultaat kunt verwachten.

Je leert in te zien waarom je doet zoals je doet. en daarna ga je aan de slag met de vraag die voor jou op dit moment het belangrijkst is.

Wil je bijvoorbeeld vaker nee kunnen zeggen? Dan gaan we kijken in welke situaties zich deze vraag afspeelt, wat er dan gebeurt. Je gaat praktisch aan de slag om je zelfvertrouwen en je assertiviteit te vergroten.

Of blijft promotie uit terwijl je collega’s je voorbij gaan? Wat staat jou in de weg? Met mijn  Coaching krijg je handvatten die leiden tot een grotere persoonlijke effectiviteit EN meer werkplezier.

Als je je loopbaan een boost wilt geven, dan richt mijn coaching zich op  Loopbaanbegeleiding. Je gaat onderzoeken waar je energie van krijgt en gaat daar doelen aan koppelen. Je weet welke baan je ambieert, en ja, ook ondersteuning bij het opstellen van je cv hoort hierbij.Over mij

Ik ben Monique.

Van huis uit een nuchter mens; geboren en getogen in Schiedam in een groot ondernemers gezin. Hard werken en vooral doen, daarmee ben ik groot gebracht.

Later ben ik er achter gekomen dat voelen minstens zo belangrijk is als al dat denken wat ik zo graag doe. ik voel me een completer mens nu ik mijn hoofd -denken- met mijn hart -gevoel- heb verbonden .

Dat heeft mij vertrouwen gegeven in wat er nu is. Pantha Rei zoals de Grieken schreven – alles stroomt-, Of ‘Let it Be’, zoals de Beatles recenter zongen.

Vanuit deze achtergronden luister ik naar jou, in contact met mezelf, zodat jij ook in contact kunt komen met jezelf. En dat gaat gepaard met humor, verdriet en actief bezig zijn met wat zich voordoet.

Spreekt dit je aan? Wil je aan de slag om meer energie en balans te krijgen?


Wat zeggen mijn klanten?

Feres: Ik heb me afgelopen 12 jaar nog niet zo sterk gevoeld. Als ik op de fiets zit, krijg ik plotseling een blij gevoel, de wereld lacht.

De coaching door Monique geeft mij meer rust: ik ga meer mijn eigen weg. Als mensen het daar niet mee eens zijn, dan zit ik daar niet meer mee. Dit geeft me rust en tegelijkertijd ook energie.

Andrea: Het belangrijkste wat je me hebt geleerd is niet ‘gewoon’ door te gaan. ik was aan het overleven. jij hebt me geleerd te denken in mogelijkheden in plaats van allerlei beperkingen te zien.

En wat me het meest heeft verbaasd is dat coaching mij dit heeft opgeleverd. Zo bijzonder.


Spreekt dit je aan?

En wil je meer informatie?

Lees hier meer over  Coaching of  Loopbaanbegeleiding. Of lees mijn  Blogs.

Of vraag een gratis consult aan om te ontdekken of mijn coaching jou aanspreekt: Contact  
  
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn