Echte groei ontstaat door bewustwording
 
Familieopstellingen betreffen het ”systemische”, dat wil zeggen; we gaan op zoek naar onderliggende dynamieken of krachtenvelden die onze mindset,  gedrag individueel of collectief gedrag (onbewust) bepalen. Deze dynamieken bestaan niet alleen in een familiesysteem maar ook in andere sociale systemen  waar we toe behoren, bijvoorbeeld in jouw bedrijf, afdeling, sportclub e.d. Deze dynamiek, het werken met het systemische veld, heet ook wel de onderstroom.
Feitelijk gaat het hier over de bindende kracht van onderlinge relaties gebaseerd op loyaliteiten, liefde of het gebrek daaraan.
Inzicht in de krachtenvelden die spelen in de onderstroom geeft vaak een totaal ander beeld op ‘het probleem’. Hierdoor kunnen niet alleen (betere) keuzes gemaakt worden maar de vitaliteit, rust, balans en kracht van de leden in het systeem neemt toe.
Systemisch Coachen is een impactvolle manier van begeleiden die jouw en mijn leven diep kunnen raken.
We worden bewust van (natuurlijke) principes die er gewoon zijn waardoor meer rust, balans en kracht beschikbaar komt.
Systemisch Coachen kan – onder andere –  ingezet worden bij de volgende vraagstukken:
– gebrek aan vitaliteit en levenskracht
– geen grenzen kunnen stellen
– relatieproblemen
– conflicten
– verlies van zingeving
– mentale problemen
– burnoutklachten
– “zwaarte” voelen

Voor wie?
Soms ervaar je onrust, in je privé leven of op zakelijk gebied. Het kan zijn dat je een complex management vraagstuk hebt, twijfelt over de koers die je moet volgen of je eigen leiderschap verder wil ontwikkelen met betrekking tot je eigen team.


Hoe verloopt een coachtraject?
Eerst komen we in (telefonisch) contact en onderzoeken we je vraagstuk. Vanaf dat moment weten we of er een klik is of niet. Dan plannen we een afspraak voor de eerste coachsessie. 
Mijn visie is dat alle informatie, antwoorden die je zoekt er namelijk al zijn,  je kunt er alleen even niet bij. Ik nodig je uit in mijn praktijk om in een rustige omgeving tijd te geven aan jezelf op zoek naar antwoorden.

Een traject bestaat gemiddeld uit 3 maximaal 8 sessies. Ik vind het belangrijk dat je de inzichten ook concreet kunt toepassen privé of professioneel. Het gaat uiteindelijk om het resultaat. Je werkt zelf aan jouw persoonlijke of professionele opdracht om beter en effectiever om te gaan met situaties die eerst “lastig” waren. Deze manier van coachen versterkt jouw autonomie.


 

  
  
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn