Wie ben ik?

Net terug van een wandeling naar Santiago in 2018 besloot ik de coachopleiding bij Raafwerk te volgen. Ik wilde hiermee mijn leidinggevende kwaliteiten verder verbeteren, zodat ik de mensen aan wie ik leiding zou geven, nog beter kon begeleiden in hun werk en in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik was ervan overtuigd dat ik zou blijven leiding geven, coaching was niet meer dan een mooie aanvulling hierbij.

Dit bleek slechts een overtuiging te zijn. Nu, bijna 2 jaar later, heb ik mijn werkzaamheden als interim leidinggevende gestopt. Coaching, het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling van de ander, is nu mijn dagtaak. Ik weet nu wat passie voor het werk is, terwijl ik zoveel jaar toch ook met veel plezier gewerkt heb aan transformaties van afdelingen en de daarbij behorende begeleiding van de medewerkers.

Of is het een proces, persoonlijke ontwikkeling, deze ommekeer? Waardoor ging ik op reis naar Santiago, waardoor  naar Raafwerk? 

Waardoor volg ik nu de coach opleiding bij Instituut Core? Het instituut waar ik 15 jaar geleden (!) de Core Management training volgde, een onvergetelijke ervaring met ook weer grote gevolgen voor mijn levenspad.

Deze waardoor/waarom vragen bezie ik nu met een milde glimlach. Zoals vele vragen, waarvan ik vaak zeer onrustig werd. Het lukt niet altijd hoor, het aanvaarden van wat er is.   
  
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn